info@ugurkarturizm.com.tr   0 332 238 19 21   0 332 238 19 31   0 542 217 56 74

Başkandan Mesaj

Merhaba,

2001 yılında başlamış olduğumuz öğrenci ve personel servis taşımacılığı hizmetlerimizi ile dünden bugüne kalite, güven, özen ve dakiklik ile gerçekleştirmekteyiz. Araçlarımız ve personelimiz, firmanızın isteklerine cevap verecek nitelikte olup öğrenci ve personel servis taşımacılığı konusunda yılların tecrübesiyle müşteri memnuniyetini benimsemiş olarak çalışmaktayız.

İş hayatımızdaki başarımızı; Daima işine ve insanlara değer veren bir ekip, mesleğine sahip çıkan kurallara saygılı uzman sürücü kadrosuyla sağlamaktayız.

Bu doğrultuda, hizmet sektörünün gerekliliği olarak sürekli kendimizi geliştiriyor ve yeni yatırımlar yapıyoruz. Yapmış olduğumuz bu yatırımlarla çağımızın getirdiği ileri teknolojiyi tüm imkanlarımızla kullanıyor ve sektöre uyarlayarak servis taşımacılığında daima yeniliklere öncü olmaya devam ediyoruz. Taşıdığımız insanların evlerinden işyerlerine, iş yerlerinden evlerine güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak bizim her daim öncelikli görevimizdir. Bu yönde gerekli tedbirleri aldığımız gibi, sürekli yenilenen filomuzla müşterilerimize rahat ve konforlu taşımacılık hizmetini sağlamaya devam edeceğiz..

Uğur Kar Turizm olarak; bizi bugünlere getiren tüm değerli müşterilerimize teşekkür ederiz.

Davut KAR / Yönetim Kurulu Başkanı

              

UĞUR KAR TURİZM

Konya Turizm Acentası

Konya Okul Servisi

Konya Personel Taşımacılığı

UĞUR KAR TURİZM

Konya Turizm Acentası

Konya Okul Servisi

Konya Personel Taşımacılığı

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat