info@ugurkarturizm.com.tr   0 332 238 19 21   0 332 238 19 31   0 542 217 56 74

Biz Kimiz?

Uğurkar Turizm Taşımacılık, Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2001 yılında "müşteri memnuniyeti" ve "kısa zamanlı çözüm" prensibi ile yola çıkan ve kısa zamanda sektörün liderlari arasına giren şirketimiz taşımacılık sektöründe ilklere imza atarak uzman kadrosu ile okul, personel, özel gezi işlerinde son model araçları kullanmayı özen göstermiş ve bu çervede yeni araçlar bünyesine katmış aynı zamanda 24 saat hizmet verme anlayışını da kazandırmıştır.

Bu hizmet anlayışı ve çerçevesinde şirketinimiz araçlarını en iyi teknolojik donanımla donatmış, klima, yatar koltuk ve hijyenik ortamı standart haline getirmiş, güçlü iletişim ağı ve yedek araçları ile de sektöre yeni standartlar kazandırmayı çabalamıştır. Standartlaşma çalışmaları Avrupa Birliği çerçevesindeki uyum yasalarına da uygun hale getirilmeye devam edilmektedir.

Araçlarını dünya çapında kaliteli ve büyük markalardan tercih etmeye özen gösteren firmamız Mitsubishi, Peugeot, Mercedes, Renault marka araçları filosuna dahil ederek hizmetteki sınırlarını zorlamayı başarmıştır. Müşteri memnuniyeti prensibini en üst seviyeye çıkartmaya çalışan firmamız yol kontrol aracımız ile de personelinizi daima kontrol ederek sizlerin istek ve şikayetlerini fazla vakit geçmeden çözüme kavuşturma çabası içerisindedir.

Taşımacılık sektörünün yanında temizlik sektöründe de hizmet vermeye çalışan şirketimiz temel bazı prensipler edinerek desteklerinizle hızla büyümeye devam etmektedir.

 

islami sohbetler

islami sohbet

 

 

              

UĞUR KAR TURİZM

Konya Turizm Acentası

Konya Okul Servisi

Konya Personel Taşımacılığı

UĞUR KAR TURİZM

Konya Turizm Acentası

Konya Okul Servisi

Konya Personel Taşımacılığı

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat